تفاوت پارتیشن اداری و خانگی
پارتیشن ها در هر فضایی به منظور جدا نمودن فضاهای مختلف از یکدیگر استفاده می شوند. پارتیشن های مدرن انواع گوناگونی دارند که با توجه به نوع و کاربری هر فضا می توان از آن ها استفاده کرد. اما باید توجه داشت که پارتیشن اداری تفاوت اساسی با پارتیشن خانگی دارد و عموما نمی توان از پارتیشن اداری در محیط مسکونی استفاده کرد.
پارتیشن اداری بیشتر از جنس آلومینیوم ، ام دی اف و یا شیشه است و در متراژهای بالا طراحی و تولید می شود. پارتیشن های خانگی عموما مدرن تر و در حجم محدود استفاده می شوند. پارتیشن های خانگی بیشتر مواقع در قسمتی از خانه به منظور پوشاندن فضایی با حریم خصوصی بیشتر کار می شوند و یا کاربرد زیبایی شناختی دارند.
در برخی مواقع به منظور پوشاندن راه ورودی به سرویس بهداشتی و یا آشپزخانه می توان از پارتیشن های خانگی استفاده کرد. برای تفکیک کردن فضاها و حذف دیوارهای مزاحم می توان پارتیشن های مدرنی مانند دیوارهای سبز پوشیده از گیاه یا آینه و یا فلاور باکس های بزرگ در خانه تعبیه نمود.
پارتیشن اداری باید استانداردهای لازم برای یک محیط اداری را داشته باشند. برای مثال آکوستیک نمودن فضا و یا افزایش حریم شخصی افراد در محیط های اداری و کاری بسیار مهم است. در صورتی که در یک فضای مسکونی بیشترین نقشی که پارتیشن ها ایفا می نمایند ، نقش دکوراتیو دارد.
پارتیشن اداری نیازمند مقاوم سازی است چرا که استفاده از آن ها در طول روز به مراتب بیشتر است و باید ایستایی بالاتری داشته باشند. همچنین در طراحی پارتیشن اداری باید به نکات برقی و تاسیساتی نیز توجه نمود. اما در پارتیشن های خانگی این موارد نقش کمرنگ تری دارند. در بسیاری از مواقع تنها با قرار دادن یک پاراوان ( پارتیشن چوبی طرح دار) می توان به هدف نهایی برای تفکیک دو فضا در منزل رسید.
بیشتر بخوانید:
نحوه استفاده از پارتیشن اداری برای ایجاد یک دفتر خانگی
یک پارتیشن اداری خوب شامل چه ویژگی هایی است؟
ترند های دیزاین دفاترکاری با پارتیشن اداری مدرن